Retropiken

Retropiken startet som et privat prosjekt. Jeg, Sunniva, har samlet på gamle klær og pene ting i mange år. Til slutt begrenset lagerplassen seg hjemme hos meg, og jeg innså at det var på tide å dele skattene mine med andre retroentusiaster. Jeg pakket med meg klær og utstyr, og dro rundt på forskjellige markeder i Oslo og Drammen og omegn og solgte deler av samlingen min.  Etterhvert ble Retropiken et registrert varemerke, og jeg kunne utvide med nye retroprodukter og tilbehør.  På grunn av stor etterspørsel og et lokale som plutselig ble ledig ble butikken Unionville til.

Jeg har også startet Retrobonanza - et stort retro- og vintagemarked som tidligere ble gjennomført på Union Scene i Drammen en gang i året. Vi har nå gått inn i et samarbeid med "Byen vår Drammen", og tatt Retrobonanza til Elvefestivalen. Du kan lese mer om det på Retrobonanzas egen side på facebook.

Unionville er babyen min, og jeg tør påstå at den er Drammens mest fargerike og morsomme butikk. Her kan du finne deg en original vintagekjole som ingen annen har maken til, det riktige originale tilbehøret (hansker, hatter, skjerf, smykker osv.), du kan finne en barsk skjorte til mannebeinet, og en gave til venninnen, vennen, eller deres barn.

Vi hjelper også til med styling av både hår og sminke, og har vintagebrudekjoler på bakrommet. Vi kan arrangere utsdrikningslag, eller dekorere festen din i 50/60-talls stil. For spørsmål rundt dette kan du ta kontakt på info@retropiken.no.