Vi går mot våååår!

Vårens nyheter er på vei inn!

Tjohoo! Endelig begynner det å bli lysere ute, solen titter frem og vi gleder oss over vårnyhetene som stadig ankommer butikken og hyllene våre.

Vi har nettopp satt utnyheter fra Fred Perry,  Lola Ramona, og Emily & Fin's klær i nydelige prints er også hengt ut. Du kan ta en titt på nyhetene i nettbutikken. Husk vi sender i hele Norge for kun 99,-.

Vi venter i spenning på nyheter fra Emmy design, og kan avsløre at vår/sommerkolleksjonen deres er helt fantastisk i år! Vi har tatt inn to varianter av seilerbukser med vide ben og høyt liv (så klart!) og nydelige lette sommerbluser i forskjellige farger. Kjoler selvsagt, og cardigans i sommervariant, men fortsatt i 100 % ull. Det gledes! Vi legger ut varene i nettbutikken fortløpende, og annonserer i sosiale medier så snart varene er på plass.

 

 

EMILYANDFIN-SYS-0216CP-F.jpg

Høsten 2017

Sommeren er på hell, og vi fyller på med nyheter!

Emmydesign og Emily & Fin er allerede hengt ut i butikken, og vi venter nyheter fra Fred Perry, Sixton og Secrets By B i løpet av høsten. Vi får også stadig inn varer fra Collectif og Hell Bunny, bla. flere polkadots-kjoler, og enda flere high waist-jeans. Retrobonanza går av stabelen den 27.8. under Elvefestivalen, og butikken kommer til å bugne med varer før festivalen starter.

Noen nyheter i interiøravdelingen blir det også. Det norske merket Fiber har sluppet en ny kolleksjon med lekre, runde "bestemorputer" i velour, og vi kan nesten ikke vente med å få dem i hus!

Nytt i høst er også Twin Peaks-trykket vi selger. Hvis du er en ihuga Twin Peaks-fan kan du nesten ikke la være å anskaffe deg et eks. Du finner det her: 

http://retropiken.no/butikken/?category=Art

 

 

 

 

 

 

 

Emily and Fin

Nyheter i høst!

 

Vi har fått inn et fantastisk klesmerke fra England som lager de nydeligste stofftrykkene vi har sett. Emily og Fin startet opp som selgere på gatemarkedet i Portobello Road i London, og etablerte seg etterhvert med egen butikk. Stilen spenner fra 30- til 60-tallet. Kom innom og finn din favoritt!

Så vidt vi vet er vi de eneste som fører dette merket i Norge. 

Jools Couture er tilbake i butikken!

Jools Couture.

Vi har endelig fått nyheter og påfyll fra Jools fantastiske design!

Dette merket blir både designet og produsert i Australia. Stilen spiller på klassisk fransk 50/60-tallsmote og de lager også plagg som passer for dans- og teaterscenen.

 

Vi har tatt inn noen utvalgte plagg, og husk at det er kun få størrelser så om du ønsker deg et plagg bør du være raskt ute.

 

Les mer om Jools her: http://www.joolscouture.com/

 

 

 

 

Vi har fått inn de fine bollene i emalje fra nyproduksjonen av Cathrineholm.

Du har sikkert sett dem før. De modernistiske emaljebollene med striper, designet av Grethe Prytz Kittilsen en gang på 50-tallet.

Nytt i år er at den danske bedriften Imerco har kjøpt rettighetene til å produsere emaljebollene med Grethe Prytz Kittilsens design fra Cathrineholm fabrikker.

Bollene blir produsert i Kina (som så mye annet),  men det har ingenting å si på kvaliteten - heller tvert i mot. Bollene fremstår som solide, og emaljen er hel og pen. Husk at alle bollene har små nyanseforskjeller, dette fordi hver og en er håndlagd. 

Prisen er det heller ingenting å si på. Bollene kommer i 5 størrelser, fra kr. 249,- og opp til 699,- for den største.

De røde og blå bollene passer utmerket til 17. mai-bordet, se selv :-)