Om oss

Retropiken startet som en nettbutikk i 2012. Det var en suksess, og førte til så stor etterspørsel at Sunniva/Retropiken bestemte seg for å satse på en fysisk butikk i Drammen. Vi har fortsatt nettbutikk, men her er ikke utvalget like bra.

Vi har dessverre ikke mulighet til å oppdatere nettbutikken med alle varene vi har i butikken, men om du ser noe avertert på Instagram eller facebook som du kunne tenke deg - så send en mail til info@retropiken.no, så ordner vi det.

Vi holder til i stilige lokaler på Union Brygge i Drammen, kun 30 min. med toget fra Oslo!

Hos oss kan du finne selve antrekket til den spesielle anledningen. Vi har mengder av håndplukket vintageplagg fra Drammen, London, Paris og New York, one-of-a-kind. I tillegg tar vi inn nye plagg fra merker som The Pretty Dress, Sixton, Emily & Fin, Collectif, Emmy design, Hell Bunny, Jana Royale, Esther Williams, og ikke minst Fred Perry til gutta (og litt til damene).

Vi har også mye morsomt interiør å velge i. Du kan virkelig finne den perfekte venninnegaven eller bryllupsgaven til paret som elsker retrostilen! Vi har mye skandinavisk design fra merker som; Funky Doris, Cathrineholm, Fiber, Lucie Kaas, Tetøsene m.m. I tillegg fyller vi på med håndplukkede designobjekter fra det gylne 50- og 60-tall.

Retrobonanza

Hver sommer arrangerer vi et stort kvalitetsmarked med retro- og vintageobjekter for salg. Dette foregår på Elvefestivalen i Drammen, siste helgen i august, og trekker folk fra hele Østlandet. Da holder vi visning med sesongens nyheter fra butikken. Vi vil legge ut mer info om Retrobonanza fortløpende på Retrobonanzas egne sider på facebook.