Om oss

Retropiken startet som en nettbutikk i 2012. Det var en suksess, og førte til så stor etterspørsel at Sunniva/Retropiken bestemte seg for å satse på en fysisk butikk i Drammen. Vi har fortsatt nettbutikk, men her er ikke utvalget like bra.

Vi har dessverre ikke mulighet til å oppdatere nettbutikken med alle varene vi har i butikken, men om du ser noe avertert på Instagram eller facebook som du kunne tenke deg - så send en mail til info@retropiken.no, så ordner vi det.

Hos oss kan du finne selve antrekket til den spesielle anledningen. Vi har mengder av håndplukket vintageplagg fra Drammen, London, Paris og New York, one-of-a-kind. I tillegg tar vi inn nye plagg fra merker som Emily & Fin, Collectif, Emmy design, Hell Bunny, Jana Royale, Esther Williams, The Pretty Dress, Bric-a-Brac og ikke minst klassiske Fred Perry  og Dickies til gutta (og litt til damene).

Vi har også mye morsomt interiør å velge i. Du kan virkelig finne den perfekte venninnegaven eller bryllupsgaven til paret som elsker retrostilen! Vi har mye skandinavisk design fra merker som; Funky Doris, Cathrineholm, Fiber, Lucie Kaas, Tetøsene m.m. I tillegg fyller vi på med håndplukkede designobjekter fra det gylne 50- og 60-tall.

Retrobonanza

Hver sommer arrangerer vi et stort kvalitetsmarked med retro- og vintageobjekter for salg. Dette foregår på Elvefestivalen i Drammen, siste helgen i august, og trekker folk fra hele Østlandet. Da holder vi visning med sesongens nyheter fra butikken. Vi vil legge ut mer info om Retrobonanza fortløpende på Retrobonanzas egne sider på facebook.